Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »

wij hebben zes nachten genoten van deze prachtige b/b en de zeer vriendelijke eigenaren waarvoor niets te veel was we mochten over de hele boerderij lopen en vragen wat we wilden ik heb met tractor koeien weg gebracht dit was wel een hele beleving het huisje was fantastisch. groot met eigen douche en wc en een lekker ontbijt. we kregen zelfs glutenvrij brood i.v.m. dieet. als ik weer in noorden kom ga ik zeker terug.ideal voor motorrijders met parking binnen.

ah van waes - 07-08-2018 - 19:05

September 2017 een vergaderbijeenkomst gehouden bij de Zeegster Hoeve. Terugkoppeling van de heren die er hebben vergaderd: prachtige locatie, gastvrije, warme gastvrouw en gastheer, heerlijk verzorgd eten. Zeker voor herhaling vatbaar! Ook tijdens het boeken van de ruimte vlot en vriendelijk contact met de gastheer. Helemaal top!

Angelica Branderhorst - 28-09-2017 - 10:26

Fijn slapen; geweldig ontbijt; de omgeving van de Drentse Aa is prachtig wandelen.

Peter Vermeer - 30-04-2017 - 07:51

Wij hebben erg genoten van onze overnachting op de zeegster hoeve! We maakten een trektocht te paard en overnachtten hierbij één nacht op de zeegster hoeve met onze paarden. Het was zeer gastvrij, mooi appartement en een lekker ontbijt. Onze paarden hadden ook een hartstikke goed plekje! Zeker voor herhaling vatbaar!
Groetjes,
Maartje en Lotte

Maartje Klok en Lotte Walraven - 12-07-2016 - 23:11

Onze netwerkclub heeft een hele leuke avond gehad op een fantastische locatie. De Zeegster Hoeve heeft een prachtige vergaderruimte, alles is aanwezig en de gastvrijheid is enorm.
De ruimte is luxe, nieuw, warm en aangenaam om te vertoeven.
Wij komen zeker weer terug !
Bedankt Jan Reinder voor de spontane aanbieding om de avond te redden en een lezing te verzorgen. En ook Janny bedankt voor de gastvrijheid.

NVO Drenthe - 23-04-2016 - 21:57


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 volgende »