Nieuwtjes van de Zeegster Hoeve

21 maart 2018:Vandaag 4 nieuwe biggen gekochte. Ze zijn vanaf volgende week te bewonderen in de wei. Ook nog even nieuwe kippen gehaald. Hopelijk hebben we binnenkort weer verse eitjes in de winkel.

eind september 2015:De ontvangstruimte en de nieuwe B&B zijn klaar voor gebruik. Klik op de plaatje van onze homesite voor meer informatie.

6 mei 2015:Deze week zijn we gestart met de bouw van een 2de B & B en een ontvangstruimte.
Ze komen in een stal achter de boerderij. De B&B komt aan de achterkant en aan de voorkant komt een ontvangstruimte waar we groepen kunnen ontvangen. Volg de updates en zie hoe een verouderde veestal verandert en een sfeervolle B&B.
 
 
14 mei 2014: Ook dit jaar hebben we weer een bloemenrand om de akkers, dit is goed voor het gewas wat op het land staat. In de rand zijn volop insecten aanwezig die ook nodig zijn voor de bestrijding van ongedierte, zoals bv. bladluis, in het gewas.
In bloeiende akkerrand zijn de volgende bloemen aanwezig: Boekweit, chrysant, gipskruid, korenbloem, saffloer, phacelia, cosmea, hoofdjesgilia, gele kamille, kleine zonnebloem, bolderik, gele ganzenbloem,klaproos, meisjesogen.
Het is een lust voor het oog. Vele ooo's en aaa's hoor je van de mensen die langs fietsen. De bloeiende akkerrand is ook al ontelbare malen gefilmd en gefotografeerd.
Iedereen wordt er blij van. De toeristen en de boer die door deze rand minder hoeft te spuiten op zijn gewas op ongedierte te bestrijden.  

14 mei 2014:Binnenkort gaan we samenwerken met herberg de Fazant in Oudemolen. Er zullen diverse arrangementen samen gesteld worden. Voor groepen komt er een arrangement in de vorm van wandelen tussen de koeien en een lunch of diner bij de Fazant. Dus neem de wandelschoenen mee en kon genieten op het platteland.